Gubbe och ungar...

på arbete resp. skola. Och jag skulle ju egentligen ha tvättat fönstren. Hmmm...råkade sätta mej ner och anfallet gick ju plötsligt över. Och de som är skrockfulla (hmmm...ja liiiite)säger ju att om man tvättar fönstren så börjar det regna.
Vill jag det - nääääääääääääääääääääje.
Får se i eftermiddag istället.

Shoppinggalen

Ja faktiskt - tror jag blivit eller har jag alltid varit en shopaholic???!!
Jaja huvudsaken är ju att man ändå kan lägga undan en slant och ändå unna sej - eller hur?
Det är ju så jäkla kul att springa ner affärerna. Ja det tycker nog innehavarna av dessa med *s*.Alltså att jag springer runt där.

För övrigt har det varit en relativt lugn dag. Har hälsat på både svärföräldrarna och min mor idag..

Sedan blev jag sittandes framför TV:n och kollade in kanal 5:s nya program sanningens ögonblick. Jäkla kul program men verkligen skämskuddefrågor - om någon fattar vad jag menar. Skulle aldrig sätta mej där.
Även om jag själv tycker jag är ärlig och även uppfattas så - herrejösses - en lögndetektor är väl inte 100%:s sanningsenlig har jag hört.
Men som sagt - roligt med lite nya kuliga program med nytt innehåll. SVT - släng er i väggen:)

Lördag....hela veckan lång

Lördag idag då:)- och de som läste min blogg igår vet ju att jag blev ledig från jobbet inatt - så gött.
Var iväg och köpte nya altanmöbler idag. Snygga som attan. Hoppas bara solen eller iaf det goa vädret håller i sej några veckor till nu´rå.
Åhhå jaja - skaffade mej en ny mobil igår med. Tror inte guben min vågade yttra ett ord om denna. Ja ni som inte känner mej vet ju inte att detta mobilköpande händer ofta. Men det är ju så himla kul ju.
Denna är det ju navigator på med och det kan ju vara kul att ha ibland - iaf behöver jag det - jag kan ju nästan gå vilse i en telefonkiosk (säger brorsan) *suck*
Nu ska jag ladda klart alla kartor och allt som behövs och sen blir det en cigg till (till alla moraltanter - f´låt så himla mycket då)

Den 25:e gäller det...

Lönedag - äntligen *yihaa*. Knepigt det där att det alltid är så mycket månad kvar i slutet av pengarna *hmm kliar mej i huvvé*.
Och vad gör man då idag förutom det traditionella som handla mat mm mm.
Klippa mej - japp det ska jag göra:) - alltid lika gott då mitt hår (enligt frissan) växer lika mycket på längden som på bredden *asg*.
Så det gör jag typ en gång var 6:e vecka.
Fick helt plötsligt ledigt lördag natt från arbetet med då det blivit felbeställning. Men jag är lika glad för det men gladast blev nog chefen.....tralala...Himla fint jag sjunger och trallar.
Japp - dusch nästa och sen iväg till stan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0