Nyklippt för dagen


Pensionsavtackning

Har jobbat två nätter nu så då blir det inget bloggande. Vakade av i morse och somnade stenhårt fram till runt halv 5?????. Det har ju aldrig hänt förut må jag säga.
Fick bara lite lätt panik för klockan sex skulle jag åter vara på jobbet där vi ikväll har avtackat Christine som gått i pension. Efter 35 år i vården.
Kände att jag höll på att tappa andan när hon berättade det och tänkte på mina futtiga 8 år. Men snart är la jag där med:). För fort går det ta mej tusan.
Efter kaffe och tårta och presentutdelning hade vi vårt månads-APT fram till 20.45.
Och sen därifrån hem för att försöka mysa lite med goa familjen innan läggdags.
Emil är förövrigt hos sin farmor och farfar. Ja även vovvsingen. Är saknig samtidigt som det är liiite gott (så får man väl lov att känna ibland).


Nu är det fredagsmyyyyys......och lördagsmys och detta hela veckan lång

Igår städade Emelie och jag hela huset. Tänk vad snabbt och lätt det går när man får hjälp.

Himla skönt när det var klart:)

Emil kom sedan hem och var på ett strålande humör - det är ju höstlov nu. He like....and me like. För då sover han lite lite längre på morgnarna. Ja iofs - det är ju vintertid från inatt så vi får väl se hur det blir med det.

Ja fredagskvällen flöt på med fredagsmys. Chips, ostbågar och godis. Självklart Idol med. Är inte riktigt säker på att det var rätt att Nicklas åkte ut. Hmmm...tror att folket röstade fel där.

Idag lördag har guben min varit på älgjakt igen. Inget skjutet blev det men för hans del så har han ju faktiskt dragit sitt strå till stacken genom 10-taggaren han sköt.

Nu har vi precis kommit hem från överby.

Och nu fortsätter kvällen med lördagsmyyys.

När det gäller detta mysande så blir jag så trött på mej själv. Så trött på att smälla i mej allt detta goda och bara gå upp i vikt. Har ingen som helst karaktär.

Och säg någon form av viktnedgång som jag inte testat och framförallt lyckats hålla.

Har nu till syvende och sist bestämt mej för att fråga efter en remiss till en gastric by pass. Innan det blir diabetes och hjärtproblem mm
Detta får bli nästa vecka och jag hoppas att läkaren går med på detta.


Andlig vägledning

Dagen idag har varit mycket givande.

För några veckor sedan ringde jag upp en tjej som bl a sysslar med andlig vägledning. Fick så en tid idag.

Det hela började egentligen för snart tre månader sedan när jag blev ordentlig ovän med min mor och bror.
Detta har kännts oerhört jobbigt och det verkar inte bli någon bättring.

Kände att det var detta jag ville ha hjälp med hos Maria.

Och det fick jag verkligen.

Nu hör det också till saken att jag tror stenhårt på sånt här och har alltid gjort. Ni som läser detta och tycker att allt är trams kan sluta läsa här och nu.

Hon fick i vilket fall kontakt med min avlidna far som gav mej mycket goda råd och även av en guide som även Han ville ha kontakt med mej. Och det kommer han att få.
Om Du undrar vad en guide är så är det så här:

En guide är en högt utvecklad själ som inte längre behöver besöka jorden i mänsklig skepnad. De har slutfört sitt arbete på jorden och finns till hands för oss människor. Varje människa har sin eller sina speciella guider som finns där som stöd i livets alla skeden.
 

Våra nära och kära på andra sidan, kan med sin kunskap och sitt högre perspektiv se helheten i tillvaron på ett helt annat sätt, och kan därmed ge oss de verktyg vi behöver för att komma rätt i livet.

Allt kändes så rätt och helt underbart.

Så tack än en gång Maria Sikström för Din kunskap och den hjälp jag fick idag.


Tjohoo

Ja det var ju änna ett tag sedan.
 Och egentligen har det väl inte hänt så mycket. Är för tillfället hemma från mitt arbete som nattuska då jag fått så ont i min axel och min arm:( Ska för övrigt till läkaren idag angående detta.

 Har precis skickat iväg Emil till skolan. Vi hade det lite mysigt innan - sörplade kaffe och käkade frukost förstås.
 Emelie ska arbeta kväll idag så hon sover fortfarande.
 Leif är på jobbet.
 Och Lady (vovven) har fått spratt och ligger och ylar. Tror att hon, så gammal hon är (snart 11 år),är skendräktig. Hon har nämligen "tagit hand" om Emelies ena mjuka goa toffel:). Plats för skratt!

Jahaja - då tog fantasin slut igen men jag återkommer - trust me. Och det ska inte ta ett år till nästa gång;)


RSS 2.0